Pengunaan akaun eljameelaranneads.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

DROPSHIP ELJAMEELA RANNEA

DROPSHIP ELJAMEELA RANNEA

PENGENALAN

DROPSHIP  bermaksud rantaian perniagaan diantara DROPSHIP COMPANY (Eljameela Rannea),

PENJUAL (Dropshipper) dan PEMBELI dimana PENJUAL tidak perlu menyimpan stok dan mengeluarkan

modal stok untuk memulakan perniagaan.


PENJUAL mendapat keuntungan daripada  (RM harga dropship) -  (RM harga jual) = UNTUNG BERSIH.  

 

PENJUAL hanya fokus kepada MARKETING, SALES & CUSTOMER SERVICE  dan menjual

menggunakan pelbagai platform seperti facebook/website/blog/catalog/forum dll.

DROPSHIP COMPANY akan menguruskan segala pembungkusan dan penghantaran

kepada pembeli tanpa mengganggu proses urusniaga antara penjual dan pembeli.


 


KELEBIHAN BERNIAGA SECARA DROPSHIP

 

 

TELAH TERBUKTI BAHAWA PERNIAGAAN SEPERTI INI MAMPU MEMBERIKAN

ANDA PULANGAN YANG LUMAYAN -


TANPA MODAL YANG BESAR, 0% RISIKO & TANPA PRODUK SENDIRI!"

 

Bisnes ini amat sesuai untuk semua golongan tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, suri rumah,

pekerja sepenuh masa mahupun seorang pesara.

Ini adalah kerana, sebagai DROPSHIP,  ANDA:

Tidak perlu keluarkan modal yang besar.

Tidak perlu menyimpan stok.

Tidak perlu menyewa kedai ataupun menggaji pekerja.

Tidak perlu menghabiskan masa yang banyak.

Boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa.

 Amat senang dan mudah diuruskan!

 

Bisnes dropship sangat-sangat membantu menyelesaikan pelbagai masalah

anda yang akhirnya menghalang dan membantutkan niat dan kemahuan anda untuk memulakan perniagaan.


Masalah-masalah seperti:

"Tidak tahu dimana mendapatkan pemborong"

''Tidak berani tanggung risiko''

"Tiada masa untuk menguruskan penghantaran & pengambilan stok"

"Perlu melabur untuk mendapatkan stok" 

"Perlu bergerak ke sana ke mari untuk pengurusan" 

"Memerlukan fokus yang tinggi dan tiada masa nak mempromosikan produk" 

sedangkan tanggungjawab sedia ada anda sebagai pekerja, student atau surirumah sepenuh masa pun sudah membebankan.
Oleh itu perniagaan DROPSHIP diperkenalkan kepada sesiapa yang ingin berniaga tetapi tidak perlu memikirkan semua perkara di atas.

Dalam bisnes ini, apa yang anda perlu tumpukan ialah cara bagaimana anda mahu menjual produk anda sama ada di blog, di laman bidaan seperti ebay, di forum-forum ataupun menjual di media sosial seperti Facebook atau instagram untuk mendapatkan jualan sebanyak mungkin.

 


"JOM SERTAI KAMI UNTUK MENJANA KEUNTUNGAN

TANPA HAD SETIAP BULAN!!!!"


FOKUS DALAM PERNIAGAAN DROPSHIP

Sebagai dropship, anda hanya perlu fokus kepada beberapa perkara yang paling penting dalam perniagaan iaitu memperkembangkan perniagaan anda melalui pelbagai platform perniagaan terutamanya di internet seperti blog, website, facebook page, mudah.my dan pelbagai lagi medium marketing anda kepada pelanggan anda.


Fokus kan masa dan tenaga anda hanya kepada beberapa perkara seperti gambarajah dibawah,

semakin anda fokus semakin anda mudah untuk berjaya lebih jauh dalam business dropship.

Mungkin niat anda hanya ingin mendapat pendapatan sampingan tetapi jika anda benar-benar bersungguh pastinya

ia lebih daripada pendapatan utama anda. 

Syarikat akan bekerja untuk anda didalam pengurusan, penyediaan stok, penyediaan peralatan

packaging ( anda tidak perlu memikirkan kos packaging ), pembungkusan & penghantaran produk 

Sebagai dropship, anda hanya perlu IKUT dan BUAT tugasan marketing harian yang dirangka oleh syarikat. Anda pasti akan merasa nikmat hasil dari usaha anda itu.



KENAPA ELJAMEELA RANNEA?

 

Program DROPSHIP ELJAMEELA RANNEA 2017 (DS ER 2017)

diperkenalkan bagi membuka peluang perniagaan dan membantu lebih ramai individu

yang ingin menambahkan pendapatan sampingan secara dropshipping.

 

Antara Misi dan Visi syarikat adalah :

·    Menjadi platform terbaik produk keperluan wanita Islam/muslimah.

·    Memberi keistimewaan kepada peminat-peminat koleksi Eljameela Rannea

·    Menawarkan harga terbaik buat semua pengguna terutamanya Muslimah di Malaysia, Brunei, Indonesia dan Singapura.

 

 Produk:

BUTIK ELJAMEELA RANNEA KOMITED MENYEDIAKAN PELBAGAI PILIHAN PRODUK SEPANJANG TAHUN.

Produk rekaan kami terdiri daripada:

·         ELJAMEELA RANNEA BUSSANA

·         ELJAMEELA RANNEA HEEJAB

·         ELJAMEELA RANNEA KIDS

·         ELHOMBRE COLLECTION (Jenama untuk Pakaian Lelaki)

 

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG

PRODUK DROPSHIP ELJAMEELA RANNEA 2017


SIAPA KAMI?

BUTIK ELJAMEELA RANNEA adalah syarikat milik penuh Bumiputera. Diusahakan secara sepenuh masa oleh sepasang suami isteri, Tuan Muhammad Nur Hafiz bin Roslan dan Puan Norhayati binti Sahdullah.

 

Puan Norhayati adalah lulusan Sarjana Muda Sains Biokimia (Hons) dari Universiti Malaya, dan suaminya Tuan Muhammad Nur Hafiz adalah lulusan Sarjana Muda Syariah Undang-Undang dari universiti yang sama dan juga merupakan Peguam Syarie di firma guaman Nur Hafiz & Associates.

Puan Hayati mempunyai pengalaman lebih tujuh tahun dalam bidang perniagaan fesyen muslimah, serta melibatkan diri dalam bisnes secara online dari tahun 2010. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam online marketing techniques dan juga online closing sales. Beliau juga sangat komited dalam misi membantu lebih ramai usahawan online yang berjaya di masa hadapan.

BUTIK ELJAMEELA RANNEA terletak di Bangi Sentral, Bangi.


6 KELEBIHAN UTAMA JIKA ANDA MEMILIH UNTUK MENJADI DROPSHIP KAMI

 

1)  PILIHAN PRODUK YANG PELBAGAI


Anda boleh menjual pelbagai jenis produk kepada bakal prospek kerana variasi produk yang disediakan adalah banyak dan pelbagai. Tidak terikat hanya satu-satu jenis produk saja. Anda juga boleh menjual produk yang berbeza kepada prospek yang sama. Sehingga kini adalah lebih 40 design koleksi berbeza, dan jumlah stok tersedia adalah lebih 20 ribu unit.


Anda juga tidak perlu risau atau khuatir kerana produk keluaran ELJAMEELA RANNEA adalah patuh syariah. Selain berniaga untuk tujuan menambah pendapatan, anda juga insyallah mendapat saham pahala kerana membantu ummat Muhammad dalam berpakaian selaras syarak.


2)      PRODUK REKAAN EKSKLUSIF DAN TIADA LAMBAKAN DESIGN YANG SAMA DI PASARAN


Semua rekaan adalah dihasilkan dan dijahit oleh in-house tailor kami sendiri. Ianya adalah terhad, eksklusif dan tidak boleh didapati di tempat lain. Dropship tidak perlu bersaing atau berperang harga dengan seller lain. Juga kualiti jahitan serta produk sangat dipantau ketat kerana syarikat sangat mengutamakan kepuasan pelanggan.


3)  MENJANA KEUNTUNGAN YANG TINGGI MELALUI KOMISEN YANG DITERIMA,

DENGAN MUDAH DAN CEPAT.  TIADA RISIKO


Komisen dropship yang disediakan oleh syarikat kami adalah yang tertinggi pernah ditawarkan untuk produk seumpamanya. Syarikat percaya, setiap penat jerit dropship perlulah mendapat pulangan yang berbaloi. Maka kami bersedia untuk berikan yang terbaik kepada para dropship kami. Anda berpeluang mendapat komisen setinggi RM40 bagi sehelai jubah. Iaitu hampir sama dengan gaji anda bekerja 8 jam sehari!

 

4) AKSES PERCUMA KATALOG/ E-KATALOG UNTUK TUJUAN PROMOSI


Anda akan mendapat akses percuma untuk tujuan promosi. Katalog kami lengkap dengan penerangan ciri-ciri dan maklumat setiap jenis item. Anda boleh menggunakan maklumat tambahan tersebut untuk memberi penjelasan terhadap pelanggan-pelanggan anda. Talian hotline juga boleh dihubungi 24jam sehari kerana memahami kehendak bisnes online adalah

‘tiada waktu kedai tutup’

 

Gambar produk kami juga semuanya adalah gambar professional. Kualiti gambar yang bagus sangat membantu bagi tujuan marketing dan promosi. Syarikat juga konsisten mengemaskini database stok secara online, testimoni terkini, promosi secara berkala dan sebagainya. 

 

5) DAFTAR KINI HANYA RM100 RM50 SEUMUR HIDUP UNTUK KELEBIHAN 'UNLIMITED' YANG ANDA PEROLEHI

Dengan kemudahan yang diperolehi oleh setiap DROPSHIP, tiada lagi yang setanding dengannya.

 

Servis dan komitmen yang kami sediakan merangkumi semua gerak kerja yang perlu dilakukan bagi setiap bisnes online/offline. Ia adalah dari A hingga Z. Kos pengurusan adalah termasuk:

 

a)Kos sumber manusia

b)kos sewa kedai

c)Kos pengangkutan

d)Kos pengeposan/packaging order

e)Kos paperbag/plastic bag

f)Kos bayaran untuk model/jurugambar

g)dan banyak lagi kos tersembunyi


DROPSHIP tidak perlu terikat dengan komitmen minimum jualan bulanan kerana kami percaya kejayaan akan datang dengan keinginan yang teguh, bukan melalui paksaan. Namun DROPSHIP yang aktif akan diberi BONUS dan REWARD istimewa sebagai tanda 
penghargaan dari syarikat :) 

 

6) KHIDMAT NASIHAT DAN PERBINCANGAN SECARA PERCUMA

Sangat penting untuk berada dalam cycle positif supaya para dropship kekal berada di landasan yang betul. Support group kami adalah bagaikan sebuah keluarga besar. Saling membantu antara satu sama lain. Selain itu ia juga penting bagi memastikan momentum semangat kekal tinggi dan bernada saing. Kami juga menyediakan pelbagai bantuan teknikal antara nya seminar, bengkel, sesi meet up bersama founder dan sebagainya. Perkongsian tutorial, testimoni produk juga akan diberi secara berkala. 


7) BONUS DAN REWARD KHAS UNTUK DROPSHIP


Syarikat sangat komited dan menghargai usaha Dropship dalam memasarkan produk Eljameela Rannea. Bonus dan Reward di bawah adalah sangat mudah dicapai dan achievable.


JUMLAH JUALAN DALAM TEMPOH SEBULANBONUS DAN REWARD
> RM5000CASH 2%
> RM10,000 CASH 5%
> RM20,000CASH 5% + REWARD GOLD BAR / BRANDED HANDBAG / BRANDED SHOES

Selain itu, HOLIDAY REWARD juga disediakan bagi Dropship yang berjaya membuat jualan seperti berikut:


JUMLAH JUALAN SETAHUNREWARDS

> RM100,000

> RM200,000

HADIAH PERCUTIAN DALAM NEGARA

HADIAH PERCUTIAN LUAR NEGARA

DAFTAR SEKARANG & JADILAH DROPSHIP KAMI SEKARANG!!

KAMI AMAT YAKIN & PERCAYA BAHAWA ANDA MAMPU BERJAYA MENGAUT KEUNTUNGAN YANG LUMAYAN HASIL DARIPADA PERNIAGAAN BERSAMA KAMI!

TIADA LAGI PROGRAM SEUMPAMA INI DI MALAYSIA


Ada yang mungkin akan berkata,

"Alaaaa, kenapa ada yuran daftar, bagi FREE je tak boleh ke..."


Baiklah Tuan/Puan sekalian. Syarikat TIADA masalah untuk TIDAK MENGENAKAN yuran daftar. Tapi percaya atau tidak,

sesuatu yang diberikan percuma akan dianggap tidak berharga, atau bahasa mudahnya dianggap sebagai "sampah"

Sedangkan apa yang kami sediakan ini adalah untuk membantu Dropship menjana pendapatan sampingan yang lumayan.

Maka, yuran daftar dengan caj yang sangat minima ini penting bagi membezakan antara dropship yang serius dan yang sekadar hanya suka-suka saja. 

Dan kami juga yakin, modal serendah RM50 ini anda dapat pulangan nya semula selepas membuat satu hingga tiga jualan terawal sahaja. 

Tidak langsung merugikan, malah anda akan dapat menikmati "manis"nya selama mungkin kerana yuran pendaftaran ini hanya SEKALI sahaja seumur hidup.


ADA LAGI YANG BEST.....


UNTUK 1-50 DROPSHIP TERAWAL >>

ANDA AKAN BERPELUANG MENDAPAT HADIAH ISTIMEWA BERNILAI RM100-200

 

 UNTUK 51-100 DROPSHIP TERAWAL >>

ANDA AKAN BERPELUANG MENDAPAT HADIAH ISTIMEWA BERNILAI RM50-100


 UNTUK 101-200 DROPSHIP TERAWAL >>

ANDA AKAN BERPELUANG MENDAPAT HADIAH ISTIMEWA BERNILAI RM20-50


WOWWWWWW

Hadiah pun dah lebih MAHAL dari yuran daftar.

RUGI nya kalau tak DAFTAR SEKARANG di BAWAH ini